IMAGE NEEDED

UltraSync-services

UltraSync is wellicht de veiligste manier om te communiceren met uw beveiligingssysteem. Het zorgt dat informatie altijd beschikbaar is, in realtime en beveiligd vanuit de cloud. Deze oplossing voldoet volledig aan de meest recente Europese eisen en is overal beschikbaar met 24 uur per dag service vanuit het meest professionele IP-netwerk.

 

Waarom Ultrasync ?

 

Bijna real-time datacommunicatie

De tijdvertraging bij het overdragen van gegevens van het ene punt in het netwerk naar het andere is uiterst belangrijk. UltraSynch biedt een bijna real-time datacommunicatie dankzij een hoog presterend netwerk met geringe vertraging.

Beveiligde connectiviteit

Terwijl het belang van beveiligde connectiviteit via internet alom wordt ingezien, is de werkelijkheid vaak anders. UltraSync zorgt dat de connectiviteit altijd veilig is.

Gebruiker

De gebruiker kan zijn systeem op afstand beheren met een intuïtieve app op smartphone of tablet. Bij een alarm wordt een pushmelding met videobeelden ontvangen. Het systeem is altijd beschikbaar: altijd en overal.

Installateur

Door UltraSynch kan de installateur zijn klanten snelle installatie en optimale service bieden bij maximale beveiliging. De flexibele programmering en beheerfuncties maken het mogelijk de klant altijd te helpen, waar op de wereld hij zich ook bevindt.

Monitoring Station

Monitoring Station biedt een 24/7 service, waarbij alle communicatie en service voldoen aan de meest recente regelgeving. De service kan eenvoudig worden afgestemd op de verwachtingen van de klant via een selectievakje.

 

 

 

UltraSync is een secure cloud-oplossing, die UTC Fire & Security-apparaten naadloos verbindt met op afstand bedienbare toepassingen via een beheerd webportaal en wordt ondersteund door een servicemodel.