UTC Fire & Security
 

COM-ITruPortal toegangscontrolesysteem

Een van de andere hoogtepunten welke ook tijdens de inspiration days zijn gepresenteerd is het toegangscontrolesysteem 'TruPortal'. TruPortal is een IP-gebaseerd toegangscontrolesysteem dat geïntegreerd kan worden met een aantal TruVision™ videoproducten. Bij de installatie van TruPortal kan gebruik worden gemaakt van de bestaande netwerkstructuur binnen 1 of meerdere panden wat een groot voordeel biedt aan mogelijkheden en beperkt de installatiekosten. Ontwikkeld voor toepassingen in kleine en middelgrote commerciële gebouwen biedt TruPortal een ideale oplossing voor toegangscontrole, tijdens en buiten de werkuren. Het eenvoudig te installeren en via webbrowser te programmeren systeem, vereist geen specifieke opleiding, software of licentie.

De basistaken zoals bijvoorbeeld gebruikers toekennen of verwijderen zijn eenvoudig te beheren via de gebruiksvriendelijke iPad app, iPhone app of Androïd app. Het systeem laat vijf beheerders gelijktijdig toe en verstrekt ‘real-time’ informatie en event-monitoring met videoverificatie. De main-controller is voorzien van een ingebouwde website, dus server- of clientsoftware is niet meer nodig. TruPortal heeft een IP-bases architectuur met real-time informatie & event monitoring.

De specifieke eigenschappen zijn compatibel met de meest gebruikte internet browsers, IE,Firefox,Chrome, Safari. Daarnaast beschikt TruPortal over een intuïtieve gebruikersinterface. Om het systeem optimaal te kunnen programmeren zijn er wizards en tips waar men gebruik van kan maken tijdens de installatie.

Hieronder vindt u de maximale systeem configuratie:

TruPortal

Max. aantal

Deuren 64
Kaartgebruikers 10.000
Identificaties 10.000
Identificaties per kaartgebruiker 5
Lezersgroepen 64
Lezersgroepen per identificatie 8
Tijdschema's 64
Vakantieperiodes 255
Uitgangen 64+2
Ingangen 128+4
Gebeurtenissen in de geheugenbuffer 65,000
DVR’s 4
Camera’s 64
Bits per identificatie/bits per identificatie-ID 200 / 128
Gebruikte kaartformaten in één systeem 8
Aantal beheerders gelijktijdig in verbinding 5
E-mail distributielijst 10
Actie Triggers / Max. aantal acties per Actie Trigger 32 / 10


De daadwerkelijk introductie zal medio november van dit jaar plaatsvinden. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen Customer Service of uw accountmanager.

<< Terug

 

© 2013 UTC Fire & Security. All rights Reserved.